BAYBURT DERNEKLERİ RAMAZAN STANDLARINI AÇTI

İstanbul’da Bayburt Dernekleri her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan stantlarını açarak Hemşerilerimizi bir araya getiriyor.

Bayburt Kültür ve Yardım  Derneğinin  Geleneksel  hale  gelen  Ramazan  stantlarını Bahçelievler,Bağcılar ve Esenlerde açtı.

Bayburt Kültür ve yardım Derneğinin üç bölgede birden stant açması hemşerilerimizi bir araya getirmenin yanı sıra yöresel ve kültürel etkinliklerin yapıldığı alanlar haline geldi.Ramazan stantlarına bu yılda ilginin yoğun olduğu görülmektedir.

İstanbul’da diğer stant kuran Derneklerimiz,Ümraniye Bayburtlular Derneği,Kağıthane Şair zihni Derneği Eyüp Bayburtlular Derneği oldu.Bayburtlu Hemşerilerimizin iftardan sonraki uğrak yeri haline gelen stantlarda Bayburt’un tanıtımından,Kültüründen,Yiyecek içeceğine,el emeği eşyalarına sergilerine kadar her şey mevcut hemşerilerimizin bu alanlara ziyaretlerini bekliyoruz.