Bayburt Belediyesinin Dernekler Programına katılım sağladık..

Bu yıl 25. si düzenlenen Bayburt Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri için Bayburt’ta bulunan il dışındaki Bayburt dernekleri, Bayburt Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Bayburt Belediyesinin düzenlediği Dernekler yemeğine Genel Başkanımız Hicabi Durmuş Katılım sağladı.

Yemeğe Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci,  Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Yusuf Diker, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Adalet Komisyonu Başkanı Menderes Akar, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, İl dışında bulunan Bayburt dernek ve vakıf başkanları katıldı.